..dotkni se..
Dotkni se skořápky..která je na mé kůži
Dotkni se zlehounka a klidně taky víc
Dotkni se jazykem a já ti budu dlužit
Dotkni se srze mne..uslyšíš co chci říct
Dotkni se okraje..který ti cestu zjeví
Dotkni se hlubiny..až nenahmatáš nic
Dotkni se napravo a stejně touhy levý
Dotkni se pochutin..nečekej na krajíc
Dotkni se polárky.co taje teď a tady
Dotkni se kdykoli a čím víc budeš chtít
Dotkni se krajem rtů..i já umírám hlady
Dotkni se syrově a pak si můžeš vzít..
Komentáře (8)
Komentujících (8)