Melodie smutku
Anotace: Tak zní můj smutek...
Steskem rozezní se struna
Po ní další zavibruje
Druhý tón určí co zazní znova
Smutek žalem však nesmyje
Nezdržuji se poslechem
Nezáleží co je v rukou tvých
Jen do prstů se zařezává
Další struna smutně hraná
Sama znějící a neslýchaná
Pevně uvězněná v prstech mých
Studem a prázdnotou je uzavřená
S myslí značně otupělou
Hraji dál tu píseň smutnou
Na strunu opuštěnou
Hraji si slova tebou nechtěná
Přes slzy na struny už není vidět
Jen prsty tápou v mlze snů
A smutek je tak nahlas slyšet
Ztracená v opuštěnosti dnů
Prsty hrají, o co je srdce prosí
Hrají si co nesmí i když už tuší
Že krev co ulpí na těch strunách
Je vzkazem pro tón další
Že i když topím se v slzách
Další akord je nezbytně nutný
Komentáře (1)
Komentujících (1)