Dneska ráno
Anotace: Pár slov letmých a zmatených, jak herci nezkušení, já vím, musím se smířit s tím, že co bylo už není.
Dnes ráno, jsem Tě spatřila
po dlouhé době zas.
Dnes ráno, jsem Tě spatřila,
nesměla vrátit čas.
Předstírat úsměv na mých rtech,
i když mi srdce krvácelo.
Předstírat úsměv na mých rtech,
po mě přátelství chtělo.
Že naše láska skončila to vím
a staronovou roli hraju.
Že naše láska skončila to vím
a pod Tvými pohledy dál taju.
Nemůžu říci, co cítím,
nechci Tě ztratit zcela.
Nemůžu řici, co cítím,
i když bych tolik chtěla.
Jen večer, když chodím spát
a ráno když vstávám,
Jen večer, když chodím spát,
o Tě ve snech zakopávám.
Dohodli jsme se na přátelství,
spíš bylo to Tvé přání.
Dohodli jsme se na přátelství,
já mám Tě ráda bez ustání.
Teď staronová role zbývá hrát
a možná se láska už nevrátí.
Teď staronová role zbývá hrát,
přátelství, co se neztratí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)