Anotace: Neberte to vážně. Vyblil sem to na papír i s chybama takže to bude procházet opravou. Nesedí tam dost věcí. A taky omluvte pravopisné chyby, bo sem to psal ve 3ráno:)))
Čím to, že maj všecky tvoje básničky naprosto stejnej rytmus? A většinou jakoby jim chyběl konec či nějaká pointa.. Ale tahle se mi náhodou docela líbí.;)
25.03.2006 23:27:00 | Euka