Anotace: psala jsem ji včera ráno..když jsem se po dvou jarních dnech probudila do bíla :o))
Sbírka: ..opeřený měsíc..
Vichřice a anděli, změňte barvu peřiny,
bílá už je dávno out, teď to chce odstín jiný.
24.03.2006 14:16:00 | Mourek
A dost, ještě jednu básničku napíšeš a já skládám básnické střevo do ranečku a jdu kydat hnůj. Tam snad nic nemohu pokazit. Jsi borec.. a já fakt smekám :-)))
23.03.2006 17:04:00 | Buližník
Tak teď už je jasné, proč tolik chumelení...
to anděl s vichřicí se dali do řádění... :o)
(Nepřeháníte to letošní zimu takhle náhodou?
Navrhuji vám přikrývku jinou než peřovou!!! ;o)))
23.03.2006 08:16:00 | Cecilka