Anotace: včera jsem zase seděla v koutku pokoje a plakala...a vznikla tahle blbůstka!
Myslím, že dovedeš v životě milovat ještě opravdově,
ač zdá se to složité a možná málo hodnověrné,
však všechny smutky přebolí a přijde láska zas,
jen musí hodně vody protéct a přijít správný čas.
Moc hezky napsané, bohužel i já mám ten pocit.
23.03.2006 18:00:00 | grázlík
tak tahle blbůstka, jak ty říkáš, je hodně oslovující..
jen ve druhém řádku ti myslím šotek místo "ze" napsal "za", je to uličník...
23.03.2006 16:39:00 | Buližník