Jsi...
Jsi pavouk,
Dál soukáš své sítě
Stále v nich ulpívám
Tak řekni: „Chci tě!“
Jsi chaluha
Na dně všech moří
Která mě zajala
Však rybám se dvoří
Jsi hadem
Který svou oběť obtáčí a drtí
Až vyčerpána hladem
Po něze, po objetí
Padne do písku
Kde v zrnkách se ztratí
Chyba čtyřlístku
Za chyby se platí
Komentáře (1)
Komentujících (1)