Anděl
Anotace: .....jak jsem potkal anděla........
Dnes jsem potkal anděla
už z dálky se na mě smál.
Překvapil mě docela
toho bych se nenadál.
V jasných očích zlatý třpyt
kolem úst mu úsměv hrál.
Tohle musí anděl být
takhle jsem si ho vždycky přál.
Vypadá jak princezna
jak tu stojí v ranním jasu.
Je tak krásná,líbezná
chtěl bych jí vzít kolem pasu.
Nohy štíhlé jako lań
plet´jak drahé hedvábí.
Drobná,hebká,něžná dlań
ústa k polibku vábí.
I když nemá perutě
a nebeský nemá šat.
Vím,až půjdu na kutě
o ní se mi bude zdát.
Vím,potkal jsem anděla
však nepřilétl z nebe.
Tvá krása ho z Tebe dělá
dnes potkal jsem Tebe.
Komentáře (0)