Pro toho,
Anotace: kterého snad jednou najdu...
Jen co malá pěnkavička
uspí písní Tvoje víčka
Ty do říše snů se vydáš.
O Tvůj klidný spánek
postará se vánek
z lesa, kam tak rád vždy chodíváš.
Budu hlídat Tvoje spaní
a můj první dotaz ranní
bude: lásko, jak se máš?
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
Komentáře (2)
Komentujících (2)