Láska
Anotace: No bylo mi 11 když sem to psala,tak to berte s rezervou..Nechce se mi to mazat..ale je to hrozný!!:D
Teprve dnes poznávám,
jen Tebe ráda mám.
Jen tebe a tvé srdce čisté,
teď je to už hodně jisté.
Jen se bojím Tobě říci
pravdu o téhleté věci.
Ty nevíš co já cítím k Tobě
ke tvé nádherné podobě.
Tvé dobré srdce otvírá se
a zloba ke mě zavírá se.
A tak ti teď oznamuji že tě hrozně moc miluji.
Přečteno 844x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
Komentáře (2)
Komentujících (2)