Proč Tě nenávidět?!
Anotace: inspirovaný jednou básní z nejmenovaného filmu... avšak vystihuje moje pocity!
Nenávidím tvůj způsob života
a taky to jak se oblíkáš ,
nesnáším i to na co mě nalákáš
a proč neodejdeš ze světa?
Nenávidím tvoje bývalky
i ty budoucí,
nesnáším ty rýpalky,
co se do mě naváží.
Je snad moje věc,
nechat tě plavat,
není to pouhej kec,
nemusím se hádat.
Nenávidím to co bylo nejtěžší,
rozejít se s Tebou,
někomu se to zdá nejlehčí,
nohy mě zajisté zebou.
Nenávidím Tě za všechno cos pro mě udělal,
ale nejvíc za to, že Tě nedokážu nenávidět!!!
Komentáře (0)