?!?
Anotace: napsáno díky příteli Vikymu, k jeho velké nelibosti :))
Na dlaních stopy krve.
Vypalené znamení zla...
Již není žádného klíče, který by mi cestu k východu ukazoval.
Zamčená v propasti beznaděje
na dlaních trocha tvé krve dlí.
Ze zelené aleje stal se želář bezedný.
S touhou vzhlížím k nebi
jež za kovovou bránou je ukryté
Za svobodou bych šla,
ale mé srdce v želáři hřeby je přibité...
Komentáře (1)
Komentujících (1)