Připomíná mi to začátky mojí tvorby, takže v tom cítím i kus nostalgie. Ale tvé sdělení světu se mi zdá naprosto zřetelné a pochopitelné, básnička je nevtíravá, nepůsobí jako žalozpěv, ale není ani sucharská. Občas ti sice ujel rytmus, ale jinak je to velmi dobré.
21.03.2007 06:44:00 | Daniel S.