Anotace: Krátká. Hodně krátká.
...no vidíš...prostě to nedokážu :-) a to jsem vždycky byla pyšná, že jsem nepodlehla žádné neřesti :-)))
01.05.2006 10:27:00 | no
Jako ...konec dobrý :-)))?!
Ba ne , já to nedokážu, je to jako droga...už jsme se o tom s B.a B. bavili...jen bych potřebovala přestávku a tu snad zvládnu :-) Měj se fajn, jdu vařit :-)
30.04.2006 11:24:00 | no
...to nejsem, ale asi bych si měla dát chvíli pauzu, mám ten pocit už delší dobu...Buli mě trošku,,vyždímal" :-)))
30.04.2006 11:02:00 | no
.....dostala mě, nepřeháněj moje genialita je stejná jako když tříleté dítě maluje koně
28.03.2006 16:20:00 | Pavel Kotrba