Vím...
Anotace: Po mé včerejší kalbě, kdy jsem si uvědomila co vlastně cítím k jednomu klukovi nebo spíš necítím...
Vím, odpověď znám,
vím, že v srdci tě již nemám.
Zmizel jsi jako stín,
zmizel jsi se snem mým.
Se snem o upřímné lásce,
lásce co ztratila se kdesi v řece.
Pluje si po proudu těch temných vod,
nenajde nikdy víc do mého srdce vchod.
Navěky bude si sama žít,
nechce být zrazená nikdy už víc...
Komentáře (1)
Komentujících (1)