ODMÍTNUTÍ
Anotace: kde se stala chyba
Dnes nabídl jsem ti lásku
a tys řekla, že jsem lhář.
Nabídl jsem ti k tomu ústa,
ty jsi nastavila jenom tvář.
Zkusil jsem letmý dotek ruky
a ucítil jsem jenom chlad.
TAK TEDY ......
Kdyby náhodou hlad po lásce
ti řekl víc než já,
tak ozvi se !
SNAD .......!?
Komentáře (3)
Komentujících (3)