Anotace: Nehledej mě příště, nehledej mě nikdá, láska je jak klíště, ze srdce jí vyndám.
Jsem rád, že to bereš takhle, určitě nechci nikomu ubližovat nebo škodit, prostě se snažím otevřeně psát, jak na mě to či ono dílko působí. A jinak tě můžu ubezpečit z vlastní zkušenosti, že tyhle věci člověk prožívá v podstatě stejně v šestnácti jako ve čtyřiceti.
27.03.2006 17:22:00 | JardaCH
Máš tam některé pěkné pasáže, líbí se mi třeba "denně se potkávat je túze těžký" nebo "o Tobě snažím zakázat si snít", i když to nejsou nějaká objevná sdělení, mají svou naléhavost. Celkově na mě ale působí poměrně tuctově.
27.03.2006 17:07:00 | JardaCH