SAMA
Anotace: Tak tohle dílko mě napadlo večer když jsem usínala.....
Tak sama v temné místnosti
Stojím tu dál
Strachem zahalená
I ty jsi tu stál
V místnosti ze čtyř stěn
V této tmě
Jak dopadne to jen.
Ty to víš
Opuštěná a sama
S křikem tichým
Nikdo mě neslyší
V této díře plné myší
Zahaluje mě pocit nejistoty
Bojím se a přesto,čeho???
Nejspíš lásky
Beztak stane se něco zlého
Já stojím tu už celé hodiny
Strach mi nedá spát
Z těchto pavučin úniku není
Já to zvládnu,snad…..
Komentáře (1)
Komentujících (1)