Díky za komentář a popřání sluníčka do duše. Nejsem opravdu snad grázlík v pravém slova smyslu, to je jen přezdívka po zbytku z jedné lásky, která už dnes nebolí a nemá s tou současnou bolavou relativně nic společnýho. Doufám v to, že bude líp a musím říct, že pocity podobné Tvým z této komentované básně také občas zažívám, tak ať je nám brzy lípppppppppppppppp:-)
31.03.2006 13:03:00 | grázlík