Anotace: Něco málo o tom jak vypadá krize . . . . . .
Tvé básničky jsou pro mě něčím moc kouzelné. Jsou krásně svěží. Občas to sice sem tam zakodrcá, ale i tak je v nich pokaždé nějaká pěkná myšlenka :-)
17.10.2005 08:23:00 | Lucie Plocová
Doufejme... :)
05.10.2005 20:38:00 | Králík