Anotace: Ukládám si Tě do vzpomínek a chci Tě ukrýt hluboko, ne jako klíčky od semínek a né taky jen tak na oko. Potřebuju Tě schovat co nejhloubš a nejníž, že jsem Tě milovala, nikdy se nedozvíš.
kdo Tě tolik trápí ? Musíš hodně milovat - promiň - musím Tě litovat . asbor.
01.04.2006 10:48:00 | lhář II.
moc hezké vážně...když se tam dívám na tvoje básničky...no prostě píšeš dost hezky:)
30.03.2006 21:08:00 |
Ten,kdo s jarní náladou zaseje novou naději, slzami lásky ji bude živit... tomu musí jeho plody někdo opílit. :-)
28.03.2006 17:36:00 | JakubS2
Oj, ta je smuténková...já mám na takové věci v srdíčku šuplíčky a tam si schovávám takový vzpomínky...
28.03.2006 16:44:00 | ZZuzkAA