Anotace: Ona ho miluje, ale on má oči pro jinou-kdo by to neznal?
Je to poměrně dobré,ale řekněme,že jsi to pojala tradičně...Já mám taky takových pár a určitě nejsem jediný.Ale jinak hezké (prostě kdo si žádá kritiku,má ji mít:)
09.10.2005 18:57:00 | Sawati
Je to protkaný emocema, to se mi na tom hrozně líbí...
05.10.2005 20:36:00 | Králík