Dívka večera

Dívka večera

Anotace: O snech

Dívka nočních snů
utkaná představou
se rozplynula k ránu,
tak jako mandle
rozpuštěná v marcipánu.

Dívka nočních snů,
přijde vždy po setmění
a já teď starost mám,
když procitám náhle,
kde já ji vyhledám,
družku mých nočních můr,
co odlétá k ránu,
sladká jak mandle
rozpuštěná v marcipánu.
Autor Jan Urban, 28.06.2004
Přečteno 1275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel