To je hezké zatoulání, až se bojím napsat, abych nerušila, ale vzdechnout musím: " ách ta LÁSKA"
30.03.2006 11:53:00 | Anny
S lunce hřejivé, co i v noci mi svítí
E lita mezi něžným pohlavím
M agistr budoucí, co nosím mu kvítí
I deální partnerka, to dobře vím
R adost žít s tím kvítkem překrásným
A pro ní je tato báseň, snad má i rým
M ěla by, neb snažil jsem se velmi
I když moc to neumím, lehčí je krotit šelmy
S nad povedlo se a poznala si, co chtěl jsem říct
M iluji Tě moc a moc a ještě víc
T ebe navždy, nebo nic.
29.03.2006 21:53:00 | Manik