Tobě
Anotace: pro jednu ztracenou dušičku
Ráda budu tvojí hvězdou,
co překročí klenbu nebeskou,
by na cestu ti posvítila
a radost s láskou nadělila.
Když potom přijde chmurná chvíle
a mraky zacloní ti výhled,
tak zastav kroky na své pouti,
nemysli na to, co tě rmoutí,
posaď se k vodě na vteřinku
a vychutnej dar odpočinku.
Pak vítr pošle mraky dál,
ty zjistíš, že jsi nebyl sám,
že tě zmát jenom zraku klam
a hvězda usmívá se tam,
kde dříve zářil její svit,
připravená tě doprovodit.
Přečteno 2117x
Tipy 2
Poslední tipující: pretorius
Komentáře (2)
Komentujících (2)