Esemesky

Esemesky

Anotace: ****

Píšu ti esemesky
posílám hromy, blesky
vztekám se a pláču
nad rozlitým mlékem
hlavou proti zdi skáču.
Kdysi bylo nám spolu hezky
a teď urážky jsou lékem
jak vyjádřit svůj nesouhlas
se vším co se přihodilo
kéž dal by se vrátit čas
a to pověstné mléko se nerozlilo
...srdce se nerozbilo
Marné hledat vinu v sobě
zbytečné ji hledat v tobě
každý z nás svůj podíl má
tak proč trápím se jen já...
Autor Ninala, 31.03.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holky někdy prostě trápí
ta zvířátka jménem chlapi

31.03.2006 16:03:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí