Cesta
Anotace: co bolí to přebolí... nech tomu čas!
k lásce nevede rovná cesta, a když ano, tak jen jediná ze sta.
za láskou se chodí přes krvavé pláně...
přes bodláčí, hory, řeky a saně.
přes nekonečné bolavé rány, jizvy na srdci a duší strádání...
tisíce labyrintů procházíš, smutek, hněv a bolest nacházíš...
tudy vede slepá cesta, kde je ta jedniná ze sta?
Komentáře (1)
Komentujících (1)