\Bez názvu/
Až červené mraky potáhnou městem
a slunce se schová za kostelem
vyjdeme ven
budeme mlčky zpívat
a nikdo nám nebude rozumět
smutná melodie
bude znít tím večerem
podivných vzpomínek
Půjdeme a nikdo nás neuvidí
Domy osleply
jenom večerní zvon
nám bude připomínat
že jsme spolu
Komentáře (1)
Komentujících (1)