Anotace: ...
Tohle je dost dobrá báseň....... možná, že Jirka hodnotil slabě "ohrané rýmy", ale to mi vůbec nevadí...
To je úplně jedno.....
Ve své běžné bezcitnosti bych nebyl schopen takovou báseň napsat.
10.10.2005 21:39:00 | Im
Rada chybí a nic kromě obvyklýho "Je to sqělý, líbí se mi to" mě nenapadá... Tak sorry... ;-)
05.10.2005 20:24:00 | Králík