Poskvrněná křídla
Nahlížím do průzračných očí
Věnuje mi svůj plyšový úsměv
Budí mě ze všední reality
Ty výstřelky naivity
nadevše zbožňuju
Jak dokáže zkrotit divokého tygra
Jak napouští do mě nebeskou čistotu
Objevuju duševní nahotu
Obvázán tenkým závojem
nezřetelnosti
Moje droga, napnutá žíla
Moje nejsvětlejší temná víla
Květina rozkvetlá navěky věků
Měsíc, co svítí na její rudý květ
Zafouká-li vítr opravdu silně
Přivoní k ní celý ten zkažený svět
Naslouchám voňavému hlásku
Naslouchám nepatrnému švitoření
Pro tichý mír
Pro věčnou lásku
Pro její porozumění
Komentáře (8)
Komentujících (5)