Je to o něčem, možná by to chtělo trošku metaforicky přikrášlit. Ale poslední dva řádky jsou dle mě ušité horkou jehlou, tam bych si to mockrát přečetl a nějak doladil stylem celku. Vymyká se to ostatním řádkům. Ale je to tvoje básnička a jen můj pohled.
02.04.2006 09:07:00 | Buližník