Patříme si...
Patříme si,
jak dvě noty v árii, co housle zpívají.
Patříme si,
jak tyčky v sladké sérii, co až hříšně chutnají.
Patříme si,
jak vesla k loďce, bez nihž neodplujem.
Patříme si,
bez sebe dál již nemilujem.
Patříme si tak,
jak patří sromům listí.
My už navždy budem spolu
...a tím si buďmě jistí...
Komentáře (0)