Jsi...
.
Jsi můj maják v bouři
těch šedivých dnů
jsi to, po čem toužím
v pavučině snů
Proplouvám vlnkami
tvých rozpuštěných vlasů
co září barvami
dozrávajících klasů
Tvé oči jsou hladina
kde koupeme se nazí
když slunce usíná
a měsíc tiše vchází
Tvé rty jak plátek růže
jen rosou skrápěný
kdo políbit tě může
je navždy ztracený...
.
Přečteno 1406x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)