Volnost je ti víc
Anotace: Volnost - čím vším pro nás je?
Rozpršel se smutek
Tak proč tvůj smích?
Život nám zase něco vzal
Něco ze dnů tvých i mých
Usnula radost a slunce nevychází
Tak proč tvůj úsměv?
Něco čím dál víc nám schází
Citů nepatrný záchvěv
Z nebe padá beznaděj
Tak co chceš mi říct?
Že život ztratil smysl i děj
Co můžem ztratit víc?
Můžu ztratit tebe
Ty můžeš ztratit mě
Můžem ztratit sebe
A láska vytratí se
Získám tím samotu
A ty svou svobodu
Už začínám chápat
Důvod tvých úsměvů…
Komentáře (4)
Komentujících (3)