Anotace: Věnováno mojí lásce..:)
díky za názor:).. oceňuji všechny názory.. máš jinej styl, já bych to nechala takhle a líbí se mi to tak víc.. ale o tom to je, že lidi mají jiný názory.. co by to jinak bylo za lidi, žejo;)..
31.05.2006 19:40:00 | Inna Kawon
áhojky...
takže jak to vidím já...
první sloka bez chyby... ale tu druhou bych asi poupravila
Chtěla bych najít Malý vůz - S Tebou
a cesty ujít velký kus - S Tebou.
Chci vyznávat ti svojí lásku
cítit něhu ve tvém hlásku.
Ale dílko je to Tvé....
Jenže v té druhé sloce mě první dva řádky trochu drhnou...prosím nezlob se....
80
05.04.2006 19:01:00 | Kristýna M