Odpouštím
Anotace: Těžké to bylo překonat až sem, mysli si co chceš, třeba že byl to sen. Nic nezmění se mezi náma, i když budeš sám a já sama. V touze vzpomínek zůstane napořád, malý plamínek u srdce nás hřát.
Odpouštím neonům co v noci svítí,
Odpouštím Tobě, žes nosíval mi kvítí,
Odpouštím.
Odpouštím střele, co letí do daleka,
Odpouštím touze, co mě v noci leká,
Odpouštím.
Odpouštím mlze za úsvitu,
Odpouštím život v blahobytu,
Odpouštím.
Odpouštím touze po dálkách,
Odpouštím něze v korálkách,
Odpouštím.
Odpouštím vůni dálek, že jsi pryč,
Odpouštím, že zůstal mi tu klíč,
Odpouštím.
Odpouštím, že přeci jen zůstal´s trochu na blízku,
Odpouštím, ač v srdci mém nechal ´s mi bolístku,
Odpouštím.
Odpouštím Ti ty hezký rána a taky hezký noci,
Odpouštím, že zůstal jenom pocit,
Odpouštím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)