půlnoc odbíjí
Anotace: není pravda co se říká, že život jde dál... když nechceš stojíš.. a žádné jdi dál!
milovala jsem, toužila snila... slza brázdila mi tvář...
pak přišla chvíle jež mě zabila, zabila vše v nás...
půlnoční odbíjemní zvonů, věští konec nás dvou...
kdyby šel čas vrátit zpátky...
bodá mě touha tě obejmnout...
a naposled... naposled říct ti sbohem... miluji a nenávidím
naposled říct ti, přeji hezký den, navždy z tvého života zmizím...
ale půlnoc už odbíjí, poslední zatikání...
kouhout zakokrhá... končí umírání...
Komentáře (1)
Komentujících (1)