Víra v tvou lásku
Jsi daleko od mého snu,
vše smrti do očí se vtírá,
a já otevírám život v hnusu,
že bez citu mě kámen srdce svírá.
Slabost v sílu se mění,
má slova dojdou v němé slzy,
ač sám jsem v krutém osamění,
nechci tvou tvář ztratit,
vždyť by to bylo příliš brzy.
Ty jsi můj život skrytý kdesi,
bez tebe hrob kopou mi už;
nech mi prosím mého života tezi,
jenž slib věrný dává mi duši,
že pohlazení tvé bije mé děsy.
Komentáře (0)