Miliji tě
Anotace: miluji svou zavislost
Miluji tě jen tak,
když předemnou stojíš,
miluji tě pro ty chvíle,
co nás nerozdělí.
Miluji tvůj hlas,
co k tobě patří,
miliji tvé doteky,
co mi pořád schází.
Miluji tě když jsí,
v rozpoložení,
když tě můžu hladit po tváři.
Jen tě nedokáži zbavit,
všeho co tvé srdce tíží,
jsem jen pouhý basník,
co věří že bude už jen líp.
Komentáře (0)