Ježiš, co bych já dala za to, abych byla pořád sama, a nikdo mě neotravoval pořád s těma svejma pohledama a s tou svojí zamilovaností!! To se pak člověk nemůže ani učit a dělat co by chtěl. Jenom myslet na toho dotyčnýho, kterej mě nutí, abych ho měla ráda. To úplně nesnášim!!
05.04.2006 14:45:00 | frangir