Bude ticho
Anotace: ticho, jako když lesem prochází člověk a z toho druhýho jenom kape krev...
Klekni si k pařezu a usekni si hlavu.
Já ji pak hluboko zahrabu a odtáhnu si tvoje tělo.
Budeš sice trochu špinavej, ale aspoň zavřeš hubu.
Já miluju ticho.
Tak si to pamatuj, až mě bezhlavou poneseš na zádech - to abych se ti neušpinila.
Komentáře (2)
Komentujících (2)