Mlha
Zahalená mlhou
Když světem plují ve dvou
Nocí k rozednění
Nechce na tom nic měnit
Mlhou zahalená
Od hlavy po kolena
Vínem omámená
Prázdná i celá plná
Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá
Zahalený mlhou
Naplněný něhou
Toužil po spojení
Teď leží v opojení
Mlhou zahalený
V náručí své ženy
Láskou omámený
Prázdný i celý plný
Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá
Zahaleni mlhou
Potají jen s něhou
Utíkají světu
Jen říct tu tajnou větu
Kterou nebe šeptá
Oblaků se neptá
Do světa ji křičí
Rosa na jehličí
Ospalí, nocí unavení
Slíbají ze rtů rozednění
Pak celý den do setmění
Dva, na očích celé zemi
Závratí polapená
Z paprsků upletená
Láska, která nemá
Hlas a přece není němá
Komentáře (0)