Rosa
Anotace: O touze a naplnění ...
Dvě kapky rosy, každá na jiném lístku,
na jiné straně se třpytí.
Dvě kapky rosy, touží po společném hříšku,
po chvilce společného bytí.
Dívají se na sebe, ale blíž se nepohnou,
jsou plni vzájemného citu.
Láska ani slzy květinou nepohnou,
čekají, nadchází čas slunečního svitu.
Nad obzor pomalu stoupá slunce
a kapky se mění v páry.
Ti dva podali si ruce,
tak vypadá láska a ne čáry.
Komentáře (4)
Komentujících (3)