Anotace: Pro Tebe báseň chtěla jsem psát, však strach mi brání a slova stojí, pro Tebe báseň chtěla jsem psát, neboj já vím, že už nebudu Tvojí.
Clovek nikdy nevi, jestli si to jen namlouva, ze ten, na koho mysli, proziva situaci podobne, nebo jestli je tomu opravdu tak. Vetsinou si to ale bohuzel jen namlouva. Da to hodne usili to pochopit.
Tvoje basnicky jsou plne citu, i kdyz jsou obcas trosku nedokonale. Ale moc rada je ctu. :-)
06.04.2006 21:53:00 | janewe
100% :-) a neboj zas bude lip
svet neni jen cernobily je i krasne barevny urcite najdes toho praveho.
06.04.2006 18:43:00 | 89Rosa