Tváří tvář
Anotace: pochopila jsem, třeba je pozdě....
Já poznala jsem pád a trápení,
Poznala jsem lásky hořké mámení,
Dal jsi mi šanci a já snahu měla,
Na jiného jsem si nevzpomněla,
Hladké ruce, jemná dlaň,
Před okolím mě jimi chraň,
Uchop pevně moje city,
Pro mě jediný teď jsi ty,
Držíš mou tvář a tají se mi dech,
Jako v těch nejtajnějších snech,
To ty jsi on…on moje vše,
Tak proč se co bylo s tím co bude pře?
Tváří tvář já realitě čelím,
Vím s kým se chci líbat pod jmelím,
Už nemusím po večerech brečet,
Na kolenou prosit a poníženě klečet,
Tys byl on, snad ten pravý,
Vše špatné se časem spraví,
A my? My budeme na plno žít,
Tak jak budeš ty a já chtít!
Komentáře (0)