Navěky
Anotace: Proč dva lidé, kteří se milují, nemůžou být spolu?
Vem do rukou ten předmět,
co leskne se tak směle
potvrď svůj slib
a sevři své dlaně
zakřič do noci temné
že nemá smysl žít
když já nemůžu zemřít
a ty beze mě nemůžeš být
pak rozestři se do prázdnoty
a poslouchej ozvěnu
uslyšíš, že já navěky tvá zůstanu
Komentáře (2)
Komentujících (2)