Anotace: Bylo to krásné, ale bolel nejen ten zážitek, nýbrž i zklamání. Moc dobře víš, co tím myslím.....
Je fakt okouzlující, jsou z ní cítit všechny pocity.Nádherná škoda, že nejde dát víc jak 100%, hned bych ti je dal.Nádherný:).
28.03.2007 12:47:00 | Azazen
Tohle je perfektní. Moc hezky napsaný. Opravdu... A ten kretén? Doufám, že stačilo, jak si mu napsala.
02.06.2006 19:25:00 | Darkspace
Weru, moc ti děkuju. No já nevím co je to za pako, ale už jsem ho sjela. Skládám, protože mi nic jiného nezbyde a nikdo si se mnou o tom nepromluví.
28.04.2006 15:48:00 | Jajja
skládáš nádherně fakt!!:-)) výstižně si tu "atmosféru" podchytila... kterej vůl ti tady nadává??
27.04.2006 21:35:00 | weru.hipik
skládáš nádherně fakt!!:-)) výstižně si tu "atmosféru" podchytila... kterej vůl ti tady nadává??
27.04.2006 21:35:00 | weru.hipik