Láska a přátelství
Anotace: Láska a přátelství
Přátelé jsou to nejlepší na světě!Udržuj si je blízko sebe a budou tě mít rádi,miluj je a budou tě také milovat,ale dej si pozor,opravdu milovat můžeš jen jednou za život,tak si toho važ a neztrácej čas zbytečnými řečmi,jednej svým srdcem vyjádři svou lásku k tomu koho opravdu miluješ,neboj se že tím ztratíš své přátele,protože pravý přítel se pozná životní zkouškou a tou je láska...
Komentáře (1)
Komentujících (1)