Až budeme spolu!
Anotace: To je tak, když je někomu smutno...
Až budeme spolu
Třeba i po roku
Až budeme spolu
Chytnu Tě za ruku
Chytnu Tě za ruku
Sevřu Ti dlaň
Splatím Ti záruku
Splatím i daň
Zaplatím s radostí
Za to, že vnímáš
Mé všední starosti
I za to, že sníváš
Snad zdá se Ti o nás
Jak jdeme si po boku
Snad zdá se Ti o tom
Jak držím Tě za ruku
Komentáře (3)
Komentujících (3)