ten příběh není k zahození
sám bych si v něm zahrál rád,
anděla - příliš sladké pomyšlení
spíš čerta, co umí našeptat..
doufám, že budeš pokračovat..
teď je to skoro povinnost,
a jak dál se budu chovat?
mazaně volím lhostejnost :o))
J.C.senior
10.04.2006 17:14:00 | j.c.
Tvoje básně jsou často víc než básně. Nutí mě k představám a zamyšlení. Tahle je jedna z nich. Styl veršů je zajímavý, ale téma je úžasné..
10.04.2006 17:11:00 | Buližník
Co k sobě patří,
prostě se přitahuje.
Ať si třeba blesky lítaj,
vichřice naplno duje.
Apetit přibrzdil "náhodně" u vody
však vše, co stane se, má svoje důvody :o)
10.04.2006 16:11:00 | Mourek
...tenhle druh básní mám hodně rád a tenhle druh veršů miluji... A A B A A B
10.04.2006 10:02:00 | Martyn